,

Politicus Arnoud van Doorn is terug in de gemeenteraad van Den Haag. De ex-PVV’er die zich heeft bekeerd tot de islam gaat de islamitische Partij Lees verder »

YouTube-fenomeen Mertabi heeft een tweejarig contract getekend bij RTL. Dat meldde hij gisteravond zelf aan tafel bij RTL Boulevard. Mertabi, zijn echte naam is Mert Lees verder »

De allergrootste moskee van Nederland dat ten noorden van Gouda moet komen te staan, wordt voorlopig nog niet gebouwd. Het stadsbestuur van Gouda stelt het Lees verder »

De anti-islam partij PVV gaat na de ‘minder minder Marokkanen’ uitspraken eerder dit jaar, gewoon verder met waar het gebleven was. De partij van Wilders Lees verder »

Wie prominente imams, politici of andere mediafiguren bedreigt, komt daar nu te makkelijk mee weg. Dat vindt Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA). In dagblad Trouw Lees verder »

‘Wil je naar Syrië? Ga maar!’ En nadat ze daar hebben gevochten, hoeven jihadi’s hier ook nooit meer terug te keren, zegt burgemeester Aboutaleb van Lees verder »

De Tunesische Fatma Ben Guefrache is de nieuwe miss moslima. De 25-jarige computerexperte is gisteren in Indonesië tot winnares gekroond van de islamitische variant van Lees verder »

Het proces tegen de Amsterdammer hamza B. (27) is vandaag in de Marokkaanse stad Tanger op het laatste moment verdaagd door de rechter. Reden hiervoor Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S