,

België en Marokko gaan een nauwere samenwerking aan in strijd tegen georganiseerde criminaliteit en terrorisme. Het Belgische ministerraad heeft daarvoor vrijdag een wetsontwerp goedgekeurd. Hiermee Lees verder »

Een 24-jarige vrouw uit Sittard is eind mei afgereisd naar de Islamitische Staat (IS), in Syrië. De Nederlandse bekeerlinge is kort na Pinksteren, vermoedelijk in Lees verder »

Het aantal islamitische huwelijken in Groot-Brittannië is scherp gestegen onder de 2,7 miljoen moslims in het land. Dat meldt The Times vrijdag. Volgens het blad Lees verder »

De Saudische prins Alwaleed bin Talal heeft tijdens de ramadan aangekondigd zijn complete fortuin van 28 miljard euro te willen schenken aan goede doelen. Prins Lees verder »

Vrijwel naakt een sport beoefenen – dat is beachvolleybal. De kledingregels zijn strikt en de internationale volleybalbond FIVB doet alles voor een sexy imago van Lees verder »

Demonstranten in Den Haag krijgen van stichting as-Soennah, die gelieerd is aan de gelijknamige Haagse moskee, het advies om de rust te bewaren na de Lees verder »

“Het ongeluk met Henriquez was de druppel die de emmer deed overlopen”, zegt Mourad Ouari, de voorzitter van het Actiecomité Herstel van vertrouwen, tegen de Lees verder »

Vertegenwoordigers van de twee rivaliserende parlementen in (Oost en West) Libië hebben zondag in Marokko voor het eerst samen aan de onderhandelingstafel gezeten. Dat meldt Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S