,

Hizb ut Tahrir Nederland organiseert op zondag 21 september in Den Haag een conferentie, met als titel ‘Samen tegen anti-Islambeleid’. Hiervoor werden vrijdag bij meerdere Lees verder »

Meer Nederlanders zijn de afgelopen jaren negatief over Nederlandse moslims. Tegelijkertijd zijn er ook meer Nederlanders positief gaan denken over moslims. Het percentage Nederlanders dat Lees verder »

Premier Rutte heeft PVV-leider Geert Wilders fel aangevallen over diens opmerking dat er een ‘Marokkanenprobleem’ is. Wilders deed die uitspraak naar aanleiding van een incident Lees verder »

Op zaterdag 1 november kun je kennis maken met een nieuw comedy concept: Shizzle Comedy. Shizzle Comedy is niet zomaar een comedy show. Het is Lees verder »

De demonstratie van de Muslim Defence League (MDL) op het Spuiplein van komende zaterdag gaat niet door. Dat zegt organisator Ismael ibn Adam op Facebook. Lees verder »

De Haagse politiechef Van Musscher heeft op de Marokkaanse ambassade gesproken met ambassadeur Bellouki van Marokko(FOTO). De ambassadeur diende eergisteren een klacht in over het Lees verder »

Een eerste grote groep Marokkaanse pelgrims is vertrokken naar Mekka. Net als voorgaande jaren, gaan dit jaar zo’n 26 duizend Marokkanen naar het bedevaartsoord. De Lees verder »

De Marokkaanse filmproducent en regisseur Adel Adelson maakt met zijn familiefilm Heksen Bestaan Niet kans op een Gouden Kalf. Het zou voor het eerst in Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S