,

Hakim Ziyech was vrijdagavond de grote uitblinker bij Marokko in de oefeninterland tegen Congo. Dankzij twee treffers van de ‘Marokkaans voetballer van het jaar’ werd Lees verder »

Het zetten van stickers op producten uit illegale Israëlische nederzettingen gaat ‘gewoon’ worden ingevoerd in Nederland. Dat is gisteren duidelijk geworden in de Tweede Kamer. Lees verder »

De Marokkaanse Eindhovenaar Benaouf A., die een spil is in de Amsterdamse onderwereldoorloog, heeft woensdag in de rechtbank in Amsterdam zijn dreigementen aan het adres Lees verder »

De ‘minder-Marokkanen’-uitspraak van de omstreden anti-islam politicus Geert Wilders is nauwkeurig voorbereid. Zo is in de speech bewust gekozen om ‘Marokkanen’ te zeggen en niet Lees verder »

Om na een lange dag vasten, ook nog de boodschappen te moeten doen, maakt de beproeving van de islamitische maand ramadan er niet makkelijk op. Lees verder »

Kickbokser Badr Hari wordt niet vervolgd voor een mishandeling in Marokko. Dat heeft de rechter in Marrakesh bepaald. Hari werd bijna twee weken geleden gearresteerd Lees verder »

Speler van Heracles Iliass Bel Hassani zorgde tijdens de huldiging van zijn club voor voor een bijzonder moment: hij vroeg het publiek of ze minder Lees verder »

In het afgelopen jaar is het Bureau Discriminatiezaken (BDZ) overspoeld met klachten van moslims uit regio Haaglanden over discriminatie. Hoewel het aantal meldingen in 2015 Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S