,

Dagblad de Stentor opent op de voorpagina met een interview met een islamitisch gezin dat uit Nederland vertrekt. Het Turks-Nederlands gezin geeft aan te vertrekken Lees verder »

Het was donderdag even schrikken op het trainingsveld van Arminia Bielefeld. Samir Benamar, een 22-jarige speler, kon ternauwernood gered worden door een verzorger van de Lees verder »

In Utrecht zijn diverse campagneborden waargenomen die de islam promoten. Op een aantal abri’s is de uitspraak van de heilige profeet Mohammed (vzmh) te lezen: Lees verder »

De Partij van de Eenheid maakt zich grote zorgen over pogingen van een christelijke organisatie om kleine kinderen in de Schilderswijk te bekeren tot het Lees verder »

In de Verenigde Staten is een 23-jarige man opgepakt voor het beramen van een aanslag op een strand in Florida. De man, Harlem Suarez, wilde Lees verder »

Een jongeman is in Casablanca op zaterdagavond overleden nadat hij door een woedende menigte werd toegetakeld. De man zou op heterdaad betrapt zijn bij een Lees verder »

De Amsterdamse crimineel Houssine Ait S., een cruciale speler in de onderwereldoorlog die al vele criminelen het leven heeft gekost, is zondag gearresteerd in Marokko. Lees verder »

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb daagt PVV-leider Geert Wilders uit om zijn plannen voor ‘minder Marokkanen’ te ontvouwen. Aboutaleb deed zijn oproep zondagavond in het Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S