,

Vandaag vindt er opnieuw een Pro-Palestina-demonstratie plaats in Amsterdam. De demonstranten protesteren tegen de Israëlische aanvallen op de bezette Gazastrook en tegen de voortdurende Israëlische Lees verder »

Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) veroordeelt de ‘onmenselijke praktijken en terreurdaden’ van de Islamitische Staat (IS). Dat laat het CMO, dat spreekt namens 380 Lees verder »

Imaan Hammam, een 17-jarige scholiere uit Amsterdam-Oost, werd vier jaar geleden op het Centraal Station van Amsterdam aangesproken door een wild vreemde vrouw die een Lees verder »

Sinds het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas dinsdag sneuvelde, zijn tientallen Palestijnen gedood. Dit keer lijkt Israël zich te focussen op het doden van Palestijnse Lees verder »

De vrouw en kinderen die zaterdag werden aangehouden voor het smokkelen van 480 kilo hasj zijn vrijgelaten en mogen terug naar Nederland. De vader van Lees verder »

Groeperingen als de IS en al-Qaida zijn de grootste vijanden van de islam. Dat heeft de hoogste Saudische geestelijke dinsdag gezegd in een verklaring. Volgens Lees verder »

Twee Marokkaanse vliegtuigen vol hulpgoederen zijn maandag aangekomen op de Egyptische militaire luchthaven van Al-Ismailia (Oost). De spullen gaan naar slachtoffers van Israëlische bombardementen in Lees verder »

Een Marokkaans Nederlands gezin uit Lelystad is in Marokko aangehouden met maar liefst 480 kilo hasj. De drugs waren verstopt in het personenbusje waarin ze Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S