,

Leerlingen van de Mechelse school Ursulinen Mechelen werden al langer gedwongen om hun hoofddoek af te doen op school. De directie van de school doet Lees verder »

De eerder in opspraak geraakte ambtenaar Yasmina Haifi mag voor het ministerie van Veiligheid en Justitie blijven werken. Wel wordt zij verplicht overgeplaatst naar een Lees verder »

Een groep Marokkaanse Belgen gaat samen met een Marokkaanse mensenrechtenorganisatie en Movement X van Dyab Abou Jahjah een klacht indienen bij het Antwerpse parket en Lees verder »

Sinds de Verenigde Staten samen met een internationale coalitie de ISlamitische Staat (IS) bombardeert is de groep alleen maar sterker geworden. Dat zegt de Syrische Lees verder »

De Essalam moskee in Rotterdam-Feijenoord begeleidt tientallen jongeren die kenmerken vertonen van radicalisering. De moskee maakt zich zorgen over sommige jongeren die de foute kant Lees verder »

Op een bijeenkomst in Sharm-el-Sheikh heeft de Arabische Liga besloten tot de oprichting van een Arabische legermacht. Zodra de veiligheid van de regio gevaar loopt, Lees verder »

Somalische elite-eenheden hebben ‘s morgens een einde gemaakt aan de gijzeling van mensen in een hotel in Mogadishu door strijders van de islamitische beweging al-Shabaab. Lees verder »

Mohamed, Ali en Serdar zijn deze week in het zonnetje gezet door de politie. Dit als waardering voor hun heldhaftige redding van een 38-jarige Hagenaar. Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S