,

Een aantal prominente Nederlandse moslims wordt door justitie in Koeweit verdacht van zelfverrijking. De betrokkenen zijn onder andere de bekende jongerenimam Yassin Elforkani en Jacob Lees verder »

De Marokkaanse rapper Lhaqed heeft in België politiek asiel aangevraagd. Dat meldt het Spaanse persagentschap EFE. De rapper, zijn echte naam Mouad Belghouat, verblijft al Lees verder »

Een 15-jarig meisje loopt na haar sollicitatiegesprek naar buiten en pakt haar telefoon om haar moeder te bellen. Opeens grist een man haar telefoon uit Lees verder »

De politie in Utrecht heeft donderdag een vijfde verdachte opgepakt in een groot onderzoek naar drugshandel en het vervaardigen van hasj en wiet. In dezelfde Lees verder »

Khalid Boulahrouz zet definitief een punt achter zijn carrière. De 34-jarige oud-international zegt in het tijdschrift Helden daarover: “Ik ben niet klaar met het spelletje Lees verder »

Ali B neemt Valentijnsdag op de hak in het TV programma ‘De Grote F*ck Valentijn Comedyshow’ welk zondagavond 14 februari om 21.30 uur te zien Lees verder »

Uit het onderzoek naar de massa-aanrandingen op oudjaarsnacht in Keulen blijkt voorlopig dat de overgrote meerderheid van de verdachten uit Algerije en Marokko komt. Vluchtelingen Lees verder »

De Marokkaanse bondscoach Badou Zaki is woensdag ontslagen. Hij stond sinds mei 2014 aan het roer bij Marokko. De Marokkaanse voetbalbond was niet tevreden over Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S