,

De Marokkaanse minister van Sport Mohammed Ouzzine moet voor zijn plaats vrezen. De minister wordt door de koning verantwoordelijk gehouden voor de ‘schandalige’ staat van Lees verder »

De PVV heeft niets geleerd van het feit dat hun grote leider Geert Wilders zich voor de tweede keer in korte tijd voor de rechter Lees verder »

De Marokkaanse autoriteiten willen de antiterrorismewetgeving verder verscherpen. Aanleiding hiervoor is het relatief hoge aantal Marokkanen dat afgereisd is naar Syrië en Irak om zich Lees verder »

De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft in Marokko relatief veel strijders geworven. De Marokkaanse minister van Justitie, Mustafa Ramid, zei vrijdag tegen parlementariërs dat er Lees verder »

Nederland mag de kinderbijslag voor kinderen die in Marokko wonen, niet verlagen. Dat blijkt uit een uitspraak die de Centrale Raad van Beroep een week Lees verder »

Het aantal Nederlanders dat onder de armoedegrens leeft, is in 2013 verder toegenomen. Onder eenoudergezinnen, alleenstaanden tot 65 jaar, niet-westerse huishoudens, bijstandsontvangers en kinderen is Lees verder »

De kans dat Geert Wilders dit keer wel wordt veroordeeld voor aanzetten tot haat en discriminatie is redelijk aanwezig. Dat is de inschatting van advocaat Lees verder »

Het grootste deel van de Nederlandse jihadisten die vertrokken zijn naar Islamitische Staat zijn derde en vierde generatie Marokkaanse Nederlanders die “net zo Nederlands zijn Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S