,

Minister Asscher van Sociale Zaken verwacht binnen enkele weken een akkoord met Marokko over de sociale zekerheid. Nederland zet daarom de procedure stop die een Lees verder »

Ondanks een onsmakelijke campagne van een aantal Nederlandse ‘haatmedia’ en ‘haatpolitici’ hing de Marokkaanse vlag maandagavond gewoon weer halfstok in de Utrechtse wijk Hoograven. Plaatselijke Lees verder »

In Hoofddorp, Bergen op Zoom en Zoetermeer is maandag de Dodenherdenking verstoord. Burgemeester Theo Weterings van Hoofddorp noemt het onverteerbaar dat in zijn gemeente een Lees verder »

Op donderdag 7 mei aanstaande gaat de film Fièvres, van de Frans-Marokkaanse regisseur Hicham Ayouch, in première in de FilmHallen te Amsterdam. Fièvres vertelt het Lees verder »

De Jordaanse prins Ali bin Al-Hussein blijft strijden om het voorzitterschap van de FIFA. De 39-jarige voetbalbestuurder heeft in een verklaring afstand genomen van geruchten Lees verder »

De grootste moslimorganisatie van de VS veroordeelt de schietpartij in Texas van gisternacht, waarbij twee mannen het vuur openden bij een anti-moslim bijeenkomst waarbij bewust Lees verder »

Wat als één van je maten met jouw tekst een hit scoort en je daarna niet meer kent? In de hilarische komedie De Masters overkomt Lees verder »

Rapper Appa is het zat dat de vrijheid van meningsuiting elke keer wordt gebruikt als ‘dogreden’ om moslims en islam te kwetsen en beledigen. Waarom Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S