,

Enkele duizenden Marokkanen uit het noorden van Marokko zijn de afgelopen maanden op het vliegtuig naar Turkije gestapt, om van daaruit over te steken naar Lees verder »

De oudere broer van Salah Abdeslam, de meestgezochte man van Europa, was vandaag te zien in een interview op de Belgische zender RTBF. Hij zegt Lees verder »

De Belgische politiediensten zijn dringend op zoek naar een Maasmechels familielid van zelfmoordterroriste Hasna Ait Boulahcen, die zichzelf woensdagmorgen opblies in een Parijse voorstad toen Lees verder »

Dankzij de hulp van de Marokkaanse inlichtingendiensten is de Franse politie het brein achter de aanslagen in Parijs op het spoor gekomen. Dat zegt een Lees verder »

Naima Boukhattam is woensdagmiddag door de Golden Service Awards gekozen tot schoonmaker van het jaar in Nederland. Boukhattam werkt via Gom Schoonhouden bij het Summa Lees verder »

Op de internationale luchthaven van Istanbul zijn acht mannen gearresteerd die volgens Turkse media banden zouden hebben met Islamitische Staat. De jonge mannen waren op Lees verder »

In Saint-Denis, een noordelijke voorstad van Parijs, was woensdagochtend een grote politieoperatie gaande. Doelwit van de actie was Abdelhamid Abaaoud, het vermoedelijke brein achter de Lees verder »

De Marokkaanse politie heeft vier mannen aangehouden die banden zouden hebben met IS. De mannen zouden behoren tot een militante cel. De cel zou actief Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S