,

Het aantal huwelijken met een partner uit het land van herkomst onder Marokkaanse Nederlanders is in tien jaar tijd drastisch afgenomen. Ook onder Turken zien Lees verder »

Badr Hari is zondag voor het hotel in Marrakesh lastiggevallen door Britse toeristen. Dat meldt zijn woordvoerder Jacques de Wit dinsdag. Volgens De Wit heeft Lees verder »

Kolonisator Israël blijft maar illegale woningen bouwen op Palestijns grondgebied. De Joodse staat presenteert ondanks internationale commotie het ene bouwplan na het andere. Dit keer Lees verder »

Er is geen enkele sprake van druk vanuit de overheid of de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) om minder Marokkaanse en allochtone verdachten te laten zien Lees verder »

Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever die in Israël werken, zijn vanaf volgende maand niet meer welkom in Israëlische bussen. Dat heeft Israël bekend gemaakt Op Lees verder »

Een arrestatieteam van de Antwerpse politie heeft vrijdagmorgen Naserdine T. (26), een van de kopstukken van de zogenaamde “Turtles” uit Borgerhout, opgepakt op verdenking van Lees verder »

Het samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders lanceert een hulplijn waar ouders terechtkunnen die bang zijn dat hun kinderen radicaliseren. Nu weten ouders de weg naar autoriteiten Lees verder »

De Islamitische Staat heeft een nieuw filmpje getoond op het internet van de Britse gijzelaar John Cantlie. Dat melden Britse media. De journalist uit in Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S