,

Het is geen land waar je snel aan denkt als het over korfbal gaat. Toch doet Marokko dit jaar voor de tweede keer mee aan Lees verder »

Een Franse moskee in Mantes-la-Ville heeft tientallen plakjes beschimmelde varkenspaté door de brievenbus gekregen. Ook ontving de moskee een brief waarin stond dat moslims ‘kakkerlakken’ Lees verder »

PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch is geschokt door het openlijk racisme dat hij tegenkwam bij een bezoek aan de Haagse wijk Duindorp. Hij maakte een wandeling door Lees verder »

De 31-jarige Pascal K. uit Eindhoven is veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf voor het plegen van de moord op Mohamed Azzouzi. Mededader Michel van A. Lees verder »

In de Haagse wijk Duindorp, een PVV bolwerk, worden stelselmatig allochtonen weggepest door blanke Nederlanders, zo bericht Omroep West. Buurtbewoners maken er geen geheim van Lees verder »

Oud-docenten van de failliete islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun willen hun baan terug op de nieuwe school De Opperd. Als dat niet gebeurt, stappen ze naar Lees verder »

Badr Hari is de Marokkaanse sportman van het jaar 2013. De kickbokser kreeg maar liefst 86 procent van de stemmen. Dat meldt Lemag.ma. De ceremonie Lees verder »

De zus van één van de doodgeschoten overvallers van juwelier Goldies in Deurne heeft een getuigenverklaring afgelegd bij de politie over een derde en mogelijk Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S