,

De Finse publieke omroep YLE gaat komende twee maanden de Koran van kaft tot kaft voorlezen op de radio. De omroep wil hiermee de kennis Lees verder »

Een Canadese rechter heeft geweigerd een vonnis voor te lezen aan een moslima omdat ze ‘niet gepast’ gekleed was. De rechter vond dat de vrouw Lees verder »

Joodse kolonisten hebben opnieuw een Palestijnse moskee in de Westelijke Jordaanoever in brand gestoken. Ook is de moskee beklad met Hebreeuwse graffititeksten. Palestijnen die woensdagochtend Lees verder »

Het Oostenrijkse parlement heeft ingestemd met een omstreden islamwet die de omgang met moslims moet regelen. Er staat onder meer in dat imams voortaan in Lees verder »

In een openhartig interview met de Marokkaanse krant Al Akhbar vertelt kickbokskampioen Badr Hari alles over zijn vermeende relatie met Amber Rose, zijn vriendschap met Lees verder »

Online daten heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Dit komt mede dankzij de populariteit van dating apps voor de mobiele telefoon. Dat geldt Lees verder »

De Israëlische regering heeft bewust de Verenigde Naties voorgelogen en misleidt over de zogenaamde ‘nucleaire dreiging van Iran’. Dat blijkt uit dusver geheime documenten die Lees verder »

De grootimam van het prestigieuze Egyptische Al-Azhar-leerinstituut roept op tot het hervormen van het islamitisch onderwijs om “foute interpretaties van de Koran en de soenna” Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S