,

De speelfilm Much Loved mag in Marokkaanse bioscopen niet worden vertoond. De film van de Marokkaans-Franse filmmaker Nabil Ayouch gaat over de veelvoorkomende prostitutie in Lees verder »

Hakim Ziyech maakte dinsdag bekend definitief te kiezen voor het Nederlands Elftal. De 22-jarige Ziyech kon vanwege zijn dubbele nationaliteit ook kiezen voor Marokko, maar Lees verder »

De Hulplijn Radicalisering van het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) breidt flink uit. De hulplijn heeft haar aantal vertrouwenspersonen verdubbeld naar veertig, werkt in meer steden Lees verder »

Rond het jaar 2050 zal Saudi-Arabië tot een van de grootste zonne-energie exporterende landen behoren. De export van olie zal dan verledentijd zijn. Dat stelt Lees verder »

Het Iraakse regeringsleger is een tegenoffensief begonnen om de stad Ramadi te heroveren op Islamitische Staat (IS). De Iraakse troepen krijgen daarbij hulp van 3.000 Lees verder »

In het Midden-Oosten staat al het hoogste gebouw ter wereld (de Burj Khalifa in Dubai) en het meest luxueuze hotel ter wereld (de Burj Al Lees verder »

Tegen een Nederlandse man eiste het Openbaar Ministerie vrijdag voor de rechtbank twee weken cel, 240 uur werkstraf, een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar en Lees verder »

Het kabinet werkt aan een speciaal wetsvoorstel voor moslima’s om ze te verbieden gezichtsbedekkende kleding in openbare ruimtes te dragen. Nederlanders die een boerka willen Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S