,

Tussen de 5000 en 10000 mensen hebben zondag in Rotterdam gedemonstreerd tegen het Israëlisch geweld in de bezette Gazastrook. De protestmars liep van het Schouwburgplein Lees verder »

De redactie en andere medewerkers van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wensen alle lezers en overige moslims in Nederland: Eid Moubarak! Een mooi en gezellig Eid ul-Fitr Lees verder »

Hamas en andere Palestijnse facties hebben ingestemd met een 24-uurs humanitaire wapenstilstand in de Gazastrook, vanaf 14:00 lokale tijd. Hamas woordvoerder Sami Abu Zuhri zei Lees verder »

Hey, kijk nou eens: we krijgen weer fanmail. Een anoniem lafbekje is boos, heel boos en noemt ons moslimvarkens, zandnikkers en wil alle moslims vergassen Lees verder »

De Palestijnse verzetsorganisatie Hamas en Israël zijn akkoord gegaan met een humanitair staakt-het-vuren in de bezette Gazastrook. De gevechtspauze is zaterdagochtend om 7 uur Palestijnse Lees verder »

Met het terroriseren van Palestijnse burgers, heeft Israël overal ter wereld kwaad bloed gezet. Inmiddels zijn bij Israëlische aanslagen meer dan 800 Palestijnen gedood, waaronder Lees verder »

In de Gazastrook zijn bij een Israëlische aanslag op een VN-school minstens 15 doden gevallen. Daarnaast zijn er meer dan 200 mensen gewond geraakt. Dat Lees verder »

Vijf bootvluchtelingen die door de Italiaanse marine op zee werden gered, zijn aangehouden op verdenking van moord. Een aantal andere vluchtelingen getuigden over wrede moordpartijen Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S