,

De Amsterdamse politie houdt er rekening mee dat de 37-jarige Ghanees die in de nacht van dinsdag op woensdag in Amsterdam-Osdorp werd doodgeschoten, het slachtoffer Lees verder »

De identiteit van de verdachte die donderdagavond het NOS-gebouw op het Media Park binnenviel met een vuurwapen is de 19-jarige Tarik Z. uit Pijnacker. De Lees verder »

Bij zeker drie gezinnen in de Haagse Schilderswijk is een haatbrief bezorgd. Op de ene kant van de brief staat ‘WE ZIJN HIER IN NEDERLAND’ Lees verder »

De profeet Mohammed (vzmh) afbeelden en bespotten mag niet meer op de Turkse versie van Facebook. De sociale media site heeft ingestemd met een verzoek Lees verder »

Bij de aanslag in de Libische hoofdstad Tripoli op het Corinthia Hotel zijn volgens officiële berichten dinsdag acht mensen omgekomen, waaronder vijf buitenlanders. De aanslag Lees verder »

In de Jordaanse hoofdstad Amman hebben dinsdag enkele honderden mensen gedemonstreerd bij het parlement. Aanleiding is de nieuwe video waarin Islamitische Staat (IS) dreigt met Lees verder »

De Duitse profvoetballer Danny Blum (24, FC Nürnberg) is moslim geworden. Het eerste wat hij deed tijdens het trainingskamp van zijn club FC Nürnberg in Lees verder »

De Marokkaanse autoriteiten hebben in het noordoosten van Marokko een Algerijn opgepakt die nauwe banden heeft met de extremistische beweging Jund al-Khilafa (Soldaten van het Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S