,

PvdA-minister Lodewijk Asscher is niet blij met de uitspraken van de voorzitter van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN), Aissa Zanzen, die Zanzen heeft gedaan Lees verder »

De New Yorkse politie heeft onterecht een agent geschorst omdat zijn baard te lang zou zijn gegroeid. De agent van islamitische afkomst moet daarom doorbetaald Lees verder »

Vice-premier en minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft bewust de wet overtreden om ervoor te zorgen dat ‘zijn joodse verwanten’ in door Israël illegaal bezet Lees verder »

Een klein meisje van een jaar of 2 is maandag in de Marokkaanse stad Tanger uit het riool gered. Hoe de peuter in het riool Lees verder »

Het economisch planbureau HCP heeft bekend gemaakt dat de Marokkaanse economie met 4.5 % is gegroeid ten op zichte van 2.6% in het jaar daarvoor. Lees verder »

Over deze vraag is nog veel onduidelijkheid onder moslims in Nederland. Daarom staat deze vraag de aankomende week centraal in de nieuwe Ramadan campagne van Lees verder »

De Marokkaans-Nederlandse organisatie Emcemo en de ‘Coördinatie van Marokkaans-Nederlandse organisaties’ zijn ‘woedend’ over ‘het meten met twee maten’ door de Nederlandse regering. Dat laten de Lees verder »

Het onthutsend onderzoek van de NRC naar de wettelijke fraude met AOW-uitkeringen in het buitenland zorgt voor veel boze reacties op sociale media onder allochtone Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S