,

Australische vrouwen posten massaal op sociale media “hijab selfies” om zo hun solidariteit met moslima’s te tonen. De vrouwen plaatsen hun foto onder de hashtag Lees verder »

De Partij voor de Dieren en een aantal dierenbeschermingsorganisaties in Nederland roepen moslims op om geen schapen te slachten op Eid ul-Adha, het Offerfeest. Het Lees verder »

De Amerikaanse footballer Husain Abdullah heeft maandag tijdens de wedstrijd tegen New England Patriots zijn doelpunt gevierd door te knielen op de grond. Hiervoor werd Lees verder »

Yoeness Boughalah staat sinds dit schooljaar met zijn snackkar bij twee middelbare scholen in Hilversum. De ondernemer parkeert bij iedere pauze zijn mobiele snackbar op Lees verder »

In het kader van het Offerfeest geeft de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) een vervolg aan de discussie over orgaandonatie binnen de islam. Tijdens de Ramadan Lees verder »

In Antwerpen is deze week het proces begonnen tegen Sharia4Belgium. De inmiddels opgedoekte radicale islamitische groepering heeft volgens justitie mensen geronseld om te vechten in Lees verder »

Badr Hari is al die nepaccounts op sociale media meer dan zat. De kickbokser heeft daarom besloten om zélf social media kanalen te gaan gebruiken! Lees verder »

Nadat Infiltrant (Intruder) in Canada op het Toronto International Film Festival is vertoond, staat de Nederlandse première van de film voor de deur. Infiltrant gaat Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S