,

Een Facebookpagina die een ‘uitzwaaidag voor de islam‘ aankondigt, wordt overspoeld met enthousiaste reacties. Veel moslims reageren vol lof het initiatief. Iemand die zich op Lees verder »

Een 27-jarige man heeft zichzelf zondagavond opgeblazen voor een wijnrestaurant in de Duitse stad Ansbach. Dat meldden diverse media. De dader zou een 27-jarige Syrische Lees verder »

Badr Hari neemt het in december op tegen kickbokser Rico Verhoeven in het Duitse Oberhausen tijdens kickbocksevenement Glory. Dat melden meerdere buitenlandse nieuwssites. De organisator Lees verder »

“The Doll Beauty” is een Franse Youtube-ster én moslima die geboren is in Nice. Als reactie op de afschuwelijke aanslag in ‘haar’ stad Nice heeft Lees verder »

Bij een terreuraanslag in een winkelcentrum in München zijn vrijdagavond zeker negen doden en meerdere gewonden gevallen. De politie gaat op basis van ooggetuigen uit Lees verder »

De man die in de nacht van donderdag op vrijdag is neergeschoten in Amsterdam-Oost is de 22-jarige Ahmed R. Dat meldt dagblad Het Parool. Hij Lees verder »

De Nederlandse en Marokkaanse douanediensten gaan nauwer met elkaar samenwerken. Ze zullen intensiever informatie uitwisselen en kunnen elkaar technische assistentie verlenen. De verwachting is dat Lees verder »

Onder de vele slachtoffers van de aanslag donderdagavond op de Promenade des Anglais in het Franse Nice is bijna de helft buitenlands. Van de 84 Lees verder »


INGEZONDEN.FOTO'S